SkomiArt

Met het oog op verschillende smaken van onze klanten zijn we steeds op zoek naar nieuwe producten, met hand geschilderde schilderijen op canvas.

De kunstenaar bevestigt het linnen/katoenen canvas op lijsten van de hoogste kwaliteit dennenhout. Dit hout is vacuüm gedroogd tot 14% vochtigheid.

Linnen en katoen vormen een perfecte basis voor een schilderij. Linnen is stijf en dicht, katoen is zacht en elegant. Na voorbereiding van canvas wordt het materiaal met primer afgewerkt.

Dan wordt het schilderij bewerkt met verschillende technieken: eerst achtergrond of schets met potlood, dan met kwast of spatel.

Canvas schilderijen uit onze galerie afgewerkt op MDF lijsten of op katoenen canvas, u kunt in onze offerte diverse kunstwerken uitzoeken en we kunnen u zeker in de toekomst verrassen.

Een canvas schilderij, gekocht in onze atelier, voldoet aan de wensen van de meest veeleisende klanten.


 

Galerie


 
Wij geven Europese kunstenaars een podium. Zij brengen hun dromen, gevoelens, emoties en ideeën met acrylverf tot uitdrukking op het canvas. Deze passievolle kunstenaars kunnen via SkomiArt hun mooie kunstwerken verkopen.
 

Contact


 

Liever de schilderijen in het echt zien? Op afspraak zijn deze te bezichtigen in onze winkel.

Meer en Duin 365
2163 HE Lisse

 06 - 30 004 042
  info@skomiart.nl